5 Korean Drama to watch in 2017

Iubesc sa urmaresc Drame Coreene,stilul  in care sunt create te fac sa te desprinzi de realitate. Odata ce incep sa urmaresc o drama ,devine ca un drog,m-as uita la episod dupa episod fara oprire.Au fost momente cand am urmarit mai multe drame in aceeasi perioada,asta pentru ca una sau mai multe erau in derulare si inca nu erau aparute toate episoadele. Cand un episod incepe,ma transfer cu totul acolo,emotiile lor sunt si emotiile mele,ma pot trezii ca plang in hohote sau rad cu gura pana la urechi,uit complet de realitate cand drama mea preferata incepe.

Recunosc, anul acesta nu am reusit sa urmaresc prea multe,dar acest lucru se datoreaza timpului. Daca ar fi sa fac o lista a tuturor dramelor urmarite , v-ati plictisii citind. Asadar astazi voi face o lista cu 5 drame urmarite din 2017 , precizez ca nu sunt intr-o ordine anume.

Favorita momentului, pe care  o urmaresc in prezent este

  • ”While you were Sleeping”.

In aceasta drama este vorba de o femeie numita Hong-Joo,interpretata de Bae Suzy, care poate vedea evenimente din viitor in visele ei. Ea il intalneste pe Jae-Chan,interpretat de Lee Jong-Suk, un procuror,care are la randul lui vise premonitorii si face  tot ce poate ca visele ei sa nu devina realitate, aparand-o astfel. De-a lungul serialului o sa intalniti si multe alte personaje interesante. Este o drama foarte captivanta,v-o recomand cu inima deschisa!

  • ”School 2017 ”school56-00073

In aceasta drama ne intalnim cu o clasă de elevi de liceu care încearcă să depășească stresul de a fi clasați pe baza notelor din  examenele date și de a face față dificultăților de a fi adolescenți într-un sistem de corupție de înaltă presiune. Personajul principal este Ra Eun-ho (Kim Se-jeong), o fata  de 18 ani, care visează să fie un artist de web, dar este prinsa in căutarea unui necunoscut misterios din școală, cunoscut ca “Studentul X”. Insa ea  este acuzată că este studenta X,  si astfel visul ei de a merge la universitate pentru a studia arta este pus în pericol. Hyun Tae-Woon (Kim Jung-Hyun )este fiul rebel al directorului școlii  care nu prea ia în serios școala . El a fost implicat într-un accident de motocicletă în care cel mai bun prieten al lui Joon-Ki, a murit după ce a salvat-o pe Eun-Ho din  autobuzul ce a explodat dupa aceea. Mai tarziu  Hyun Tae-Woon se indragosteste de Eun-Ho. Insa cine este Studentul X poti afla doar uitandu-te !

  • Strong Woman Do Bong-Soonstrong.jpg

Do Bong-Soon (Park Bo-Young) s-a nascut cu o super putere . Forța ei este ereditară și se transmite numai femeilor din familia ei. Visul ei este acela de a crea un joc video cu ea însăși ca personaj principal.Datorită puterii sale, ea devine  gardă de corp a unui moștenitor bogat Ahn Min-hyuk (Park Hyung-sik), CEO al unei companii de jocuri, Ainsoft. Cu ajutorul lui  Min-hyuk, reușește să-și controleze puterea, sa o poata folosi pentru motive bune. Intre timp relatia dintre Min-hyuk și Bong se dezvolta si pe partea personala si sentimentala . Un serial ce te binedispune oricand.

  • Figh fort My Way Fight-My-Way1

Urmăriți o poveste despre 4 adulti , care se luptă să supraviețuiască cu dorința de a avea succes în carieră. Ko Dong-man (Park Seo-joon) și Choi Ae-ra (Kim Ji-won) sunt personajele principale, doi prieteni imaturi ,ce isi dau seama tarziu de faptul ca sunt indragostiti unul de celalalt ,de mult timp. O drama potrivita pentru serile linistite de toamna.

  • Goblin(Guardian: The Lonely and Great God) goblin

Kim Shin (Gong Yoo) este un goblin și protector al sufletelor. El este ”proprietarul” unui secerător sumbru(grim reaper) (Lee Dong-wook), a carui sarcina este de a lua sufletele decedate. Shin nu mai vrea sa fie nemuritor, dar are nevoie de o mireasă umană pentru a-și sfârși viața lungă. Între timp, Ji Eun-tak (Kim Go-eun) este o studenta de liceu care, în ciuda realității sale dureroase, rămâne optimista. Ea cheamă goblinul din întâmplare și ajunge  sa se indragosteasca de el. Sunny (Yoo In-na) este proprietarul unui magazin de aripi de pui, o femeie iubită de toți bărbații și este, de asemenea, reîncarnarea surorii  goblinului. Aceste vieți ale celor 4 se schimba atunci cand se intalnesc si devine complicata. O drama captivanta !

Asadar acestea sunt cele 5 recomandari pentru moment. Daca le-ati vizionat sper ca v-au incantat si pe voi,daca nu le-ati vizionat vi le recomand cu inima deschisa!

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s